Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Koronavirus ja vallitseva maailmantilanne ei vaikuta esimerkiksi verkkokaupan tilausten toimittamiseen. Oulun myymälämme palvelee normaaliin tapaan aukioloaikojen puitteissa. Pintoja puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Toivomme, että asiakkaamme käyttäisivät maskia asioidessaan myymälässämme - näin mekin teemme.

Ainoa, missä koronaviruksen vaikutukset näkyvät on tavarantoimittajamme puolella. Emme saa muun muassa varastontäydennyksiä ihan niin nopeasti mitä ennen. Samoin uusia mallistoja julkaistaan harvemmin, minkä vuoksi olemme itse alkaneet enemmän suunnitella tuotteita asiakkaitten toiveiden mukaan.

Oulun myymälä

Oulun myymälämme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16.30. Tällä hetkellä myymälä on suljettu viikonloppuisin. 

Navigointiohjeet myymäläämme löydät täältä.

Ajakohtaista nyt

Tuoreimmat uutiset löydät aina aktiivisen Facebook-tilimme puolelta. Someen päivitämme aina milloin saamme uutuuksia ja milloin täydennyksiä. Järjestämme myös paljon kyselyitä uutuuksiin liittyen ja toivomme, että asiakkaamme ovat vuorovaikutuksessa kanssamme - näin saamme pidettyä tuotevalikoimamme mahdollisimman kattavana ja niin, että se vastaisi asiakkaittemme toiveita.

Fiilistele Instagramissa

Tulethan seuraamaan meidän menoa Instagramin puolelle? Instaan päivitämme kuulumisia kuvien muodossa ja samalla pääset ihailemaan Suomen luontoa ja varsinkin Oulun maisemia! Tiesitkö esimerkiksi sitä, että tuotamme itse omat mainoskuvamme paikallisten mallien kanssa? Klikkaa seuraa- painiketta niin pysyt menossa mukana! Ja jos olet tehnyt ostoksia verkkokaupastamme niin tägää ostoksiasi #leeloosuomi, palkitsemme asiakkaitamme säännöllisesti lahjakortein! 
Seuraa ja kysy somessa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, sekä selvitämme kaikki mahdolliset tuotetoiveet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat mahtavia tarjouksia ja tietoa uutuuksista. Voit peruuttaa helposti koska vain.

Leeloo.fi © 2018
Loading...