Palautus ja vaihto


Tarjoamme 14 vuorokauden palautus- ja vaihtomahdollisuuden kaikille muille myyntituotteillemme  poislukien sinetillä/liimanauhalla suljetut seuraavat tuotetyypit: sukkahousut, stay-up sukat, sukkanauhasukat, reisisuojat, muotoilevat alusvaatteet,  missä on ihoa vasten tuleva silikoniliimapinta --> näiden tuotteiden osalta rahapalautusta ei tehdä, mikäli tuotteen pakkaus on avattu. Edellä mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta palauttaminen ja vaihtaminen on mahdollista, jos se tehdään 14 vuorokauden sisällä sen jälkeen kun asiakas on tehnyt peruuttamisilmoituksen sähköpostitse.

Jotta palautus hyväksytään, tulee palautettavan tuotteen olla myyntikuntoinen ja täysin puhdas! Sovittaa saa käyttää ei! Sovita vaatteita varoen ja puhtaalle iholle. Huolehdi, että sovittaessa tuotteet eivät vaurioidu vääränlaisesta käsittelystä, älä siis esimerkiksi väkisin pue yllesi liian pientä kokoa, jotta ompeleet ja kangas ei repeydy. Olethan tarkkana, että sovitat vaatteita puhtaalle iholle, jotta materiaalit eivät tuhriudu ihon eritteistä, kuten hiestä ja hilseestä. Asiakkaan vastuulla on puhdistaa mahdolliset karvat ja pöly tuotteista ennen palauttamista. Älä irroita koko- ja pesulappuja ennen kun olet täysin varma, että haluat pitää tuotteen. Älä revi tai riko tuotteen pahvisia pakkauksia! Mikäli asiakas haluaa perua tilauksen, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse 14 vuorokauden aikana tilauksen teon jälkeen.

Palauttaminen on maksullista. Mikäli palautat koko tilauksen tai osan siitä, vähennämme palautuksen yhteydessä palautuskulun 7,90€ per asiakaspalautuslähetys.

Tuotteen vaihtaminen

Jos tilaamasi koko osoittautui vääräksi, voit vaihtaa sen kerran veloituksetta toiseen kokoon tai toiseen samanhintaiseen tai edullisempaan tuotteeseen. Voit vaihtaa kaikkia muita tuotteita, paitsi sovitettuja sukkahousuja ja sukkatuotteita (stay-up ja sukkanauhasukat, sekä ohuet alusshortsit) sekä sovitettuja silikoniliimapintaisia tuotteita, mitä emme voi hygieniasyihin vedoten ottaa takaisin. Kun haluat tehdä tuotevaihdon, pidä huolta, että vaihtoon saapuva tuote on yllämainittujen ehtojen mukaan täysin myyntikelpoinen! Mikäli tuotetta on käytetty ja siinä on selviä käytön jälkiä, ei tuotetta voida enää vaihtaa. Ennen vaihtoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoitat mihin tuotteeseen haluat tehdä vaihdon. Tämä siksi, että osaamme varata haluamasi koon tai toisen tuotteen odottamaan vaihtokäsittelyä, eikä käy niin hassusti, että vaihtotuote kerkeää loppua ennen kun palautuksesi saapuu meille takaisin. Huomaa, että mikäli palautat myös vaihtotuotteen niin vähennämme palautuksen yhteydessä kaksinkertaisen palautuskulun eli 7,90€ x 2 = 15,80€

NOUTAMATON LÄHETYS EI OLE SAMA ASIA KUIN TUOTTEEN PALAUTUS / TILAUKSEN PERUUTUS! Jos et nouda tilaustasi ajoissa Postin toimipisteestä/pakettiautomaatista, perimme noutamattoman paketin palautumisesta toimitus- ja palautuskulut sekä materiaalikustannukset, mitkä määräytyvät lähetyksen koon mukaan. 

SVEA LASKUASIAKKAAT! huomioi että jos palautat koko tilauksen tai osan niin myös laskuasiakkailta vähennetään 7,90€ suuruinen palautusmaksu. Eli laskulle jää avoin summa 7,90€ + Svea laskutuslisä 2,95€ tai Svea Erämaksun tilinavausmaksu 5€.

Kampanjatuotteet. Huomioi kampanjaedut palauttaessa. Jos mahdollinen kampanja-alennus on edellyttänyt tietyn ostomäärän alennusta kohti, eikä ehto palautuksen jälkeen täyty, menetät oikeuden kyseiseen alennukseen. 

Muista palautuskuitti!

Kun olet puhdistanut ja todennut, että asiakaspalautuksesi on myyntikuntoinen ja täten palautettavissa - pakkaa tuote siististi alkuperäiseen lähetysmateriaaliin tai muuhun tarpeeksi vahvaan kääreeseen/pussukkaan/laatikkoon. Tämän jälkeen liitä palautuslomakkeen mukana tullut palautusosoite lähetyksen päälle ja vie lähetys Postiin. Pyydä palautuksesta aina kuitti, olkoon kyseessä normaali asiakaspalautus, vaihto tai mahdollinen reklamaatio. Jos asiakaspalautuslähetys katoaa, eikä asiakkaalla ole esittää palautuskuittia, emme ole velvollisia korvaamaan menetettyä tuotteen arvoa asiakkaalle.

Voi ei, tuotteessa on virhe ja tulee tarve reklamointiin

Mikäli koet, että tilaamassasi tuotteessa on selkeä valmistusvirhe, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, mieluiten sähköpostitse. Älä palauta tuotetta takaisin ennen kun olet saanut asiakaspalvelustamme vastauksen reklamaatioon. Suositeltavaa olisi, että vikakohdasta otetaan kuva, jossa selviää vika kokonaisuudessaan ja kuva toimitetaan sähköpostitse selitteen kera asiakaspalveluumme asiakaspalvelu(at)leeloo.fi. Olethan asiallinen reklamoidessasi ja rehellinen ilmoittaessasi mahdollisesta tuoteviasta. Usean toimintavuoden aikana olemme nähneet reklamaatiotapauksia, jossa tuote ei ole kestänyt käyttöä, koska koko on ollut väärä. Huomaa myös, että emme korvaa käytöstä johtuvaa kulumista kuten nukkaantumista. Ensisijainen toimintatapamme on reklamaatiotilanteissa tuotteen korjautus. Tilanne arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Älä epäröi olla yhteydessä jos mielen päällä on kysymyksiä tuotteista ja haluat antaa palautetta. Tilanteet pyritään aina selvittämään hyvässä hengessä ja ongelmatilanteet yritetään ratkaista niin, että molemmille osapuolille jäisi mukava mieli!

Asiaa rahanpalautuksesta

Kun asiakaspalautus saapuu meille takaisin, teemme rahanpalautuksen joko sitä seuraavana päivänä tai jos palautuspäivä sattuu perjantaille, niin hyvitykset tehdään yleensä heti viikonlopun jälkeen maanantaina. Pyydämme huomioimaan, että asiakaspalautukset saapuvat lähes poikkeuksetta aina hitaammin takaisin mitä meiltä asiakkaalle lähettäessä, keskimäärin viikon kuluessa palautushetkestä. Lupaamme, ettemme vitkuttele turhaan asiakaspalautusten käsittelyä ja toimimme aina niin ripeästi kun vain on mahdollista. 

Maksun palautukset käsitellään Svea Ekonomi palvelun kautta. Hyvitykset palautuu asiakkaalle tilauksen maksutavan mukaisesti.

Heräsikö palautuksesta kysyttävää? Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme. Ripeä ja iloinen tiimimme auttaa aina!

Seuraa ja kysy somessa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, sekä selvitämme kaikki mahdolliset tuotetoiveet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat mahtavia tarjouksia ja tietoa uutuuksista. Voit peruuttaa helposti koska vain.

Leeloo.fi © 2018
Loading...