Rekisteriseloste

REKISTERI-JA TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin pitäjä:

Leeloo Oy y-tunnus 2894908-2, Mäkelinkatu 15, 90100 Oulu

Rekisterin käsittelystä vastaa:

Leeloo Oy asiakaspalvelu asiakaspalvelu(at)leeloo.fi

Rekisterin nimi:

Leeloo Oy asiakasrekisteri

Rekisterin tietosuojasisältö

Leeloo Oy asiakasrekisteri:

- asiakkaan etu- ja sukunimi

- yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

- tilauksen tiedot (maksutapa, toimitustapa, toimitusosoite, tilatut tuotteet, hinnat, alv)

Leeloo Oy kerää henkilötietoja verkkokaupassa asiointia, tilausten tekoa ja mahdollista omaa markkinointia varten (uutiskirjeet). Asiakasrekisterin henkilötietoja kerätään, käsitellään ja tallennetaan verkkokaupan tilauksiin liittyvissä asioissa mutta myös palveluiden ja asiakaspalvelun kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin sekä asiakkuuden hoitamiseen vaadittavien toimenpiteiden yhteydessä. Säilytämme asiakkaiden sähköiset ja kirjalliset yhteydenotot asiakassuhteiden hoitamista ajatellen.

Rekisterin säilytys- ja suojaus

Asiakasrekisterin tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä kerätään sekä tallennetaan sellaisiin tietokantoihin, jotka ovat täysin suojattuja tarvittavine salasanoin ja teknisine vaatimukseen. Asiakasrekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakasrekisterin henkilötietoja luovutetaan vain sellaisille ulkopuolisille tahoille, jotka ovat välttämättömiä tilausten toimittamiseen ja maksamiseen liittyvissä asioissa. Näitä ovat muun muassa kuljetus- ja maksunvälityspalvelut. Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL- yhteydessä. Asiakkaan henkilötunnusta tai maksu- ja/tai luottokorttinumeroita ei tallenneta verkkokauppajärjestelmään. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin säilytysaika

Leeloo Oy säilyttää rekisterin tietoja aina niin kauan, kuin on välttämätöntä ja lain edellyttämää. Asiakas voi kuitenkin halutessaan pyytää henkilötietojen poistamista verkkokaupan asiakastililtä. Tämä täytyy tehdä aina kirjallisesti yllämainittuun asiakaspalvelun sähköpostiin. Mahdollisen uutiskirjemarkkinoinnin voi halutessaan perua erikseen jokaisen uutiskirjeen lopussa esitetyn linkin kautta. Kaikkia henkilötietoja ei lainsäädännön mukaisesti voida poistaa. Näitä syitä ovat esimerkiksi kirjanpidolliset perusteet sekä kuluttajakauppaa koskevat säädökset, jotka velvoittavat yritystä säilyttämään asiakastietoja tietyn ajan.

Asiakkaan oikeudet

- henkilötietoihin pääsy, tietojen tarkistaminen ja mahdollinen muokkaaminen

- suoramarkkinoinnin kieltäminen

- tietojen poistaminen tietyin rajoituksin (kts. yllämainitut yrityksiä koskevat vaatimukset ja säädökset), muuttaminen tai käsittelyn rajoittaminen

- henkilötietojen käsittelyn vastustaminen

- suostumuksen peruuttaminen - valituksen tekeminen valvontaviranomaiselle

Seuraa ja kysy somessa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, sekä selvitämme kaikki mahdolliset tuotetoiveet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat mahtavia tarjouksia ja tietoa uutuuksista. Voit peruuttaa helposti koska vain.

Leeloo.fi © 2018
Loading...