ALE 58 %
  • OUTLET Gabriella Satine mustat caprileggingsit
Gabriella

OUTLET Gabriella Satine mustat caprileggingsit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,00 12,00 €
Määrä: kpl
Huomaa poikkeavat toimitusehdot Outletin tuotteilla, jotka eivät kuulu normaaliin veloituksettoman palautusjärjestelmämme piiriin. Mikäli palautat tai vaihdat Outlet tuotteita, niistä peritään 5 euron palautus- ja vaihtokäsittelymaksu per tuote. Outlet-tuotteita koskee kuitenkin ilmainen toimitus, kuten normaalihintaisissa tuotteissamme.

Gabriella tuotemerkin pehmoiset mikrokuituleggingsit caprilahkeilla. 50 denierin musta materiaali on miellyttävä iholla ja peittävähkö. Kyseessä on kuitenkin sukkahousumainen materiaali, joten suosittelemme näitä leggingsejä käytettäväksi pidempien tunikoiden ja mekkojen kanssa. Satine caprien pinta taittaa kauniisti valoa saaden pintaan satiinimaisen efektin. Saatavilla kaksi kokoa S/M ja M/L.

S/M: pituus 152-164cm, lantio 86-104cm
M/L: pituus 164-176cm, lantio 104-120cm


Huom. Tämä tuote lukeutuu muotoileviin alusasuihin/sukkatuotteisiin, eikä sillä ole palautusoikeutta sovittamisen jälkeen. Mikäli haluat lisätietoja koosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilaamista.
  • Materiaali: 85% Polyamidi, 15% Elastaani
  • 50 denierin peittävähkö ja iholle miellyttävä musta kangas
  • Mikrokuitumateriaali, joka kestää käyttöä ja on pehmeä iholla
  • Satiinimaisen helmeilevä pinta
  • Valmistettu Euroopassa
Vuonna 1996 perustettu Gabriella on yksi suurimmista sukkatuotevalmistajista Puolassa. Yritys panostaa tuotteiden valmistuksessa erityisesti laadukkaisiin, kestäviin ja turvallisiin materiaaleihin. Korkeasta laadusta kertoo erityisesti se, että kuluttajat ovat äänestäneet Gabriellan maan laadukkaimmaksi sukkatuotevalmistajaksi jo kolmeen kertaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.