Intimidea

Intimidea D4S push-up extra leggingsit sininen

Hinta: 39,00
Määrä: kpl
  • Materiaali: 40% polyesteri, 30% puuvilla, 25% polyamidi, 5% elastaani
  • Takapuolta ja vatsaa muotoileva napakkakankainen leggingsimalli, oikeilla takataskuilla
  • Sininen Öko-tex sertifioitu kangas, joka on tutkitusti turvallinen iholla
  • Leveä resorimainen vyötärö, joka nousee yli navan
HUOMIO, MUOTOILEVAN JA NAPAKAN KANKAAN VUOKSI LUE HUOLELLA KOKOSUOSITUKSET! Intimidea uutuus D4S mallisto, joka tulee sanoista Denim for Sport. Nimensä mukaisesti nämä housut on suunniteltu mukautumaan eri vartalotyyppeihin, varmistaen maksimaalisen käyttömukavuuden ja antaen keholle vapauden liikkua. Ulkonäöltään D4S malliston leggingsit ovat kuin farkut mutta istuvuudeltaan kuin leggingsit! D4S leggingsit ovat 100% peittävät ja ne on valmistettu alusta loppuun Italiassa.

Tässä Intimidea D4S push-up extra leggingsimallissa on vartaloa napakasti myötäilevä, takapuolta SEKÄ vatsaa muotoileva puuvillasekoitekangas. Väri sininen. Kangas on Öko-tex sertifioitu eli tutkitusti turvallinen iholle. D4S push-up extra leggingsien vyötärö nousee yli navan eli on korkea. Vatsaa litistävä vyötärökaistale on kuin yhtenäistä kuminauhamaista resoria, se ei purista eikä kiristä. Vyötärön sisään ei ole ommeltu kuminauhaa, joten se ei pääse liikkumaan minkään kujan sisällä ja itse vyötärökaistaleen leveys pitää huolen, ettei se pääse rullautumaan herkästi alaspäin. Tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi raskaudesta palautuville! Takapuolen alla kankaan sisäpuolella silikoniliimannauhat, jotka korostavat push-up efektiä. D4S push-up leggingseissä on suurehkot oikeat takataskut, jotka imartelevat takapuolta. Tummanisininen kangas, joka sopii usean yläosan kanssa. D4S push-up extra leggingsien kangas on hyvin elastinen ja miellyttävä iholla. Huomaa, että tässä kankaassa on puuvillaa, toisin kuin useimmissa vastaavantyylisissä "muovimaisissa" leggingseissä. D4S push-up extra leggingseistä on saatavilla kolme kokoa S/M 36-38, M/L 38-40 ja L/XL 42(max 44). Valmistajan suositusmitat:

S/M suositeltu vyötärönympärys 65cm-max. 80cm: EU 36-38, UK 8-10, USA 6-8
M/L suositeltu vyötärönympärys 80cm-max. 95cm: EU 38-40, UK 12-14, USA 10-12
L/XL suositeltu vyötärönympärys 95cm-max. 110cm: EU 42 max 44, UK 16-18, USA 14-16

HUOM! Tuotepakkausten päällä ja leggingseihin painettuna on ilmoitettu Italian mitoitukset; S/M koossa 38-40, M/L koossa 42-44 ja L/XL koossa 46-48, jotka vastaava yllämainittuja EU mitoituksia pienemmässä koossa! Push-up extra mallissa on muihin D4S malleihin verrattuna tiukin vyötärön mitoitus, lue siis huolella yllämainitut vyötärönmittasuositukset! Jos pohdit valintaa kahden koon välillä niin valitse tällöin suurempi koko, varsinkin suurempien kokojen kanssa.
Arvostele tämä tuote

26.02.2018 - Minna

Todella mukavat päällä. Myös laadukkaan oloiset

10.02.2018 - Rita

Mukavan tuntuiset päällä ja istuvat hyvin. Suosittelen ottamaan isomman koon, mikäli pähkäilet kahden koon välillä. Tukevat hyvin vartaloa. Muutamia kertoja ollut päällä eikä ainakaan vielä nyppyyntymisen merkkejä.

18.01.2018 - H-L

Mukavat ja hyvinistuvat housut.