Intimidea

Intimidea D4S push-up extra leggingsit tummansininen

Hinta: 39,00
Määrä: kpl
HUOMIO, MUOTOILEVAN JA NAPAKAN KANKAAN VUOKSI LUE HUOLELLA KOKOSUOSITUKSET! Intimidea uutuus D4S mallisto, joka tulee sanoista Denim for Sport. Nimensä mukaisesti nämä housut on suunniteltu mukautumaan eri vartalotyyppeihin, varmistaen maksimaalisen käyttömukavuuden ja antaen keholle vapauden liikkua. Ulkonäöltään D4S malliston leggingsit ovat kuin farkut mutta istuvuudeltaan kuin leggingsit! D4S leggingsit ovat 100% peittävät ja ne on valmistettu alusta loppuun Italiassa.

Tässä Intimidea D4S push-up extra leggingsimallissa on vartaloa napakasti myötäilevä, takapuolta SEKÄ vatsaa muotoileva puuvillasekoitekangas. Kangas on Öko-tex sertifioitu eli tutkitusti turvallinen iholle. D4S push-up extra leggingsien vyötärö nousee yli navan eli on korkea. Vatsaa litistävä vyötärökaistale on kuin yhtenäistä kuminauhamaista resoria, se ei purista eikä kiristä. Vyötärön sisään ei ole ommeltu kuminauhaa, joten se ei pääse liikkumaan minkään kujan sisällä ja itse vyötärökaistaleen leveys pitää huolen, ettei se pääse rullautumaan herkästi alaspäin. Tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi raskaudesta palautuville! Takapuolen alla kankaan sisäpuolella silikoniliimannauhat, jotka korostavat push-up efektiä. D4S push-up leggingseissä on oikeat takataskut, jotka imartelevat takapuolta. Hyvin tummanisininen kangas, joka sopii usean yläosan kanssa. Kangas on todella tumma, hyvin yönsininen! D4S push-up extra leggingsien kangas on hyvin elastinen ja miellyttävä iholla. Tehosteena kankaassa vaaleampaa "kulutuksen" omasta kuviointia. Tämä kulutuskuvio muuttuu koon mukaan! S/M koossa kulutus on huomaamattomampaa mitä suurimmassa L/XL koossa. KATSO LISÄKUVISTA MITEN KULUTUS TOISTUU ERI KOOSSA. Kulutuskuvio vaalenee sitä myötä, mitä enemmän kangas pingottuu! Esimerkiksi muodokkaissa reisissä ylhäällä kuvio on vaaleampi mitä vs. kapeammissa jaloissa. Sama koskee tummansinisiä kuviointeja lahkeiden sivuilla ja edessä ns. litsien kohdalla.Tummanisininen kangas, joka sopii usean yläosan kanssa. D4S push-up extra leggingsien kangas on hyvin elastinen ja miellyttävä iholla. Huomaa, että tässä kankaassa on puuvillaa, toisin kuin useimmissa vastaavantyylisissä "muovimaisissa" leggingseissä. D4S push-up extra leggingseistä on saatavilla kolme kokoa S/M 36-38, M/L 38-40 ja L/XL 42(max 44). Valmistajan suositusmitat:

S/M suositeltu vyötärönympärys 60cm-max. 80cm: EU 36-38, lahkeen sisämitta venyttämättä n. 68cm venyy n. 10cm
M/L suositeltu vyötärönympärys 80cm-max. 95cm: EU 38-40, lahkeen sisämitta venyttämättä n. 69cm venyy n. 10cm
L/XL suositeltu vyötärönympärys 95cm-max. 110cm: EU 42 max 44, lahkeen sisämitta venyttämättä n. 70cm venyy n. 10cm

HUOM! Tuotepakkausten päällä ja leggingseihin painettuna on ilmoitettu Italian mitoitukset; S/M koossa 38-40, M/L koossa 42-44 ja L/XL koossa 46-48, jotka vastaavat yllämainittuja EU mitoituksia pienemmässä koossa. Push-up extra mallissa on muihin D4S malleihin verrattuna tiukin vyötärön mitoitus, lue siis huolella yllämainitut vyötärönmittasuositukset! Jos pohdit valintaa kahden koon välillä niin valitse tällöin suurempi koko. Jos olet kovin lantiokas, niin huomioi yllämainitut vyötärönympärykset max. venytyksellä!
  • Materiaali: 40% polyesteri, 30% puuvilla, 25% polyamidi, 5% elastaani
  • Takapuolta ja vatsaa muotoileva napakkakankainen leggingsimalli, oikeilla takataskuilla
  • Tummansininen Öko-tex sertifioitu kangas, joka on tutkitusti turvallinen iholla
  • Leveä resorimainen vyötärö, joka nousee yli navan
Intimidea on italialainen vaatevalmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset muotoilevat paidat, housut ja alusvaatteet. Korkealaatuisissa tuotteissa korostuu käyttömukavuus ja käytännöllisyys. Kaikki Intimidea tuotteet valmistetaan 100% alusta loppuun Italiassa.
Arvostele tämä tuote

14.03.2018 - Leenanen

Oli sitä mitä luvattiin. Koko tosiaan pienehkö, mitein alkuun kahden koon välillä ML vai LXL ja päädyin pienempään. Oma vyötärö miltei metrin mutta lantio suhteessa vyötäröön kapea niin ML koko oli juuri hyvä. Jos olisi yli metrin lantio niin tällöin suosittelisin ottamaan isomman koon. Hyvä perusleggari eikä haittaa vaikka nämä päällä eksyy salillekin, kangas sopii myös sellaiseenkin :D

18.02.2018 - Amatsooni

Aluksi iski pettymys. Puin housut aamukiireessä suoraan postilaatikosta päälle. Taskut tuntuivat liian pieniltä ja jäivät lättänällä takamuksellani liian alas. Yritin kiireessä nostaa venyviä housuja kunnolla, jotta taskut nousisivat ylemmäs. Kuului riks ja raks, ja toisesta taskusta repesi ompeleet. Harmitti, mutten viitsinyt palauttaa, kun olin itse housuja vauriottanut. Sain idean, että puran taskut pois, ja sillä lailla housut näyttivät päällä ihan kivoilta. Monikäyttöiset, olen pitänyt toimistotyössä tunikan alla, lenkillä ja äsken salillakin. Vyötärö ei rullaanu yhtään ja on napakka. Olen 178 cm pitkä, minulla jäi nilkat paljaaksi, mutta ei haittaa. Käytän normaalisti housuissa kokoa 42 tai 44, näistä otin isoimman koon, joka oli siis taskujen perusteella hiukan liian pieni minulle. Kovassa käytössä housut ovat kuitenkin.

30.01.2018 - Sara

Tosi ihanat päällä, paksu läpinäkymätön kangas, siloittaa vatsaa, ihanan korkea vyötärö. Harmi että heti ekalla kerralla housuja nostaessa ylös repesi taskujen saumat. Ei kannata taskujen kohdalta siis liikoja riuhtoa, ite en tajunnu varoa. Korjasin ja jatkossa varon. Lisäksi taskut oli jotenki hassun näköset suoraan takaa katsotttuna ja kummallisen alhaalla.
Pidän silti näistä ja voisin tilata toisetkin eri värissä.

18.01.2018 - Mk

Ihan ok leggarit ja kiva materiaali, mutta takataskut jää todella matalalle. Hieman hankalat pukea ylle ja vyötärö rullautuu istuessa. Odotin myös litistävämpää vaikutusta vaikka koko ihan oikea. Lyhytjalkaisella lahkeet jää rullalle eikä ole niin nätisti kuten tuotekuvassa.

Leeloo vastaa: Mikäli vyötärö rullaantuu istuessa, on koko liian pieni. Suosittelemme valitsemaan tästä tuotteesta mielummin kokoa suuremman niin vyötärönauha istuu paremmin eikä pääse rullautumaan herkästi. Suuremman koon kanssa myös takataskut asettuvat paremmin "oikeaan kohtaan".

20.01.2018 - Sari

Napakat on. Koko on todellakin pientä. Hieman petyin "sukkahousumaisuuteen", kun näyttävät kuvissa enemmän housuilta, toki nämähän on leggingsit

24.01.2018 - Sanna

Napakat ja hyvät, mutta vyötärönauha ei pysy ylhäällä ainakaan minulla. kokoni 40/42. Myös toinen takatasku repsottaa ja olen käyttänyt housuja vasta kaksi kertaa.

26.01.2018 - AR

:-)

05.01.2018 - Maria

Napakka, paksu, hyvin peittävä kangas. Väri tosi tummansininen. Ihana korkea, hyvin tukeva vyötärö! Mielestäni enemmän urheiluhousumainen, vapaa-ajan käyttöön minulla menee!