Intimidea

ENNAKKOMYYNNISSÄ Intimidea D4S push-up extra leggingsit tummansininen

Hinta: 42,00
Määrä: kpl

HUOM. TUOTE ENNAKKOMYYNNISSÄ. MAKSETUT ENNAKKOTILAUKSET POSTITETAAN ASIAKKAILLE VKO:LLA 2, AIKAVÄLILLÄ 22.1.2018.

Intimidea uutuus D4S mallisto, joka tulee sanoista Denim for Sport. Nimensä mukaisesti nämä housut on suunniteltu mukautumaan eri vartalotyyppeihin, varmistaen maksimaalisen käyttömukavuuden ja antaen keholle vapauden liikkua. Ulkonäöltään D4S malliston leggingsit ovat kuin farkut mutta istuvuudeltaan kuin leggingsit! D4S leggingsit ovat 100% peittävät ja ne on valmistettu alusta loppuun Italiassa.

Tässä Intimidea D4S push-up extra leggingsimallissa on vartaloa napakasti myötäilevä, takapuolta SEKÄ vatsaa muotoileva puuvillasekoitekangas. Kangas on Öko-tex sertifioitu eli tutkitusti turvallinen iholle. D4S push-up extra leggingsien vyötärö nousee yli navan eli on korkea. Vatsaa litistävä vyötärökaistale on kuin yhtenäistä kuminauhamaista resoria, se ei purista eikä kiristä. Vyötärön sisään ei ole ommeltu kuminauhaa, joten se ei pääse liikkumaan minkään kujan sisällä ja itse vyötärökaistaleen leveys pitää huolen, ettei se pääse rullautumaan herkästi alaspäin. Tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi raskaudesta palautuville! Takapuolen alla kankaan sisäpuolella silikoniliimannauhat, jotka korostavat push-up efektiä. D4S push-up leggingseissä on suurehkot oikeat takataskut, jotka imartelevat takapuolta. Tummanisininen kangas, joka sopii usean yläosan kanssa. D4S push-up extra leggingsien kangas on hyvin elastinen ja miellyttävä iholla. Huomaa, että tässä kankaassa on puuvillaa, toisin kuin useimmissa vastaavantyylisissä "muovimaisissa" leggingseissä. D4S push-up extra leggingseistä on saatavilla kolme kokoa S/M 36-38, M/L 40-42 ja L/XL 44-46.Valmistajan suositusmitat:

S/M: EU 36-38, UK 8-10, USA 6-8
M/L: EU 40-42, UK 12-14, USA 10-12
L/XL: EU 44-46, UK 16-18, USA 14-16
  • Materiaali: 40% polyesteri, 30% puuvilla, 25% polyamidi, 5% elastaani
  • Takapuolta ja vatsaa muotoileva napakkakankainen leggingsimalli, oikeilla takataskuilla
  • Tummansininen Öko-tex sertifioitu kangas, joka on tutkitusti turvallinen iholla
  • Leveä resorimainen vyötärö, joka nousee yli navan
Intimidea on italialainen vaatevalmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset muotoilevat paidat, housut ja alusvaatteet. Korkealaatuisissa tuotteissa korostuu käyttömukavuus ja käytännöllisyys. Kaikki Intimidea tuotteet valmistetaan 100% alusta loppuun Italiassa.
Arvostele tämä tuote

05.01.2018 - Maria

Napakka, paksu, hyvin peittävä kangas. Väri tosi tummansininen. Ihana korkea, hyvin tukeva vyötärö! Mielestäni enemmän urheiluhousumainen, vapaa-ajan käyttöön minulla menee!