Yritys- ja yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamiseen, tuotteisiin tai toimitukseen liittyen - ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse (arkisin klo 9-17), online chatin kautta (viesti-ikoni sivun oikeassa alalaidassa) TAI sähköpostitse. Olemme aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa sekä Facebookissa että Instagramissa! Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin aina mahdollisimman pian. Asiakaspalvelun ja yrityksemme tiedot löydät alta.

  Liiketilamme ja nettikaupan varasto: Mäkelininkatu 15, 90100 Oulu. Nettikaupan myyntituotteet on nähtävissä ja sovitettavissa Oulun liikkeessämme arkisin klo 12-17. Käteis- ja korttimaksumahdollisuus.

  Sähköposti: asiakaspalvelu(at)leeloo.fi

  Puhelin: 050 409 6169, puhelinasiakaspalvelu arkisin klo 9-17

  Y-tunnus: 2478280-1

  Facebook: Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet Facebookissa. Voit laittaa yksityisviestiä, kommentoida julkaisuja ja jättää arviointeja palvelustamme suoraan Facebook-sivuillemme.

  Instagram: Uutisia ja uutuuksia kuvien muodossa. Seuraa nettikauppaamme Instagramissa ja tägää ostoksesi @leeloo.fi.

  Uutiskirje: Kanta-asiakkaiden erikoistarjoukset ja spesiaalialennukset saat käyttöösi tilaamalla uutiskirjeemme. Säännölliset edut ja kampanjakoodit vain uutiskirjeen tilanneille!


Lyhyesti yrityksestämme:

Leeloo on vuonna 2012 perustettu naistenmuodin erikoismyymälä. Kasvava valikoimamme tarjoaa runsaasti erilaisia vaatteita, asusteita ja alusasuja, jotka maahantuomme Suomeen itse. Suosimme massatuotannon sijaan erityisesti pienempien vaatevalmistajien tuotteita, joiden materiaalit ovat korkealaatuisia ja tutkitusti turvallisia. Valtaosa myyntituotteistamme valmistetaan Euroopassa. Nettikauppamme on auki ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.